Service & Onderhoud

VDA voert vakkundig onderhoud uit aan uw gebouwgebonden installaties om u de functionaliteit en het comfort te bieden dat u wenst. We verzorgen alle werkzaamheden, zoals preventief, curatief, correctief en inspectief onderhoud. U kunt hierbij rekenen op maatwerk. Risico’s en wettelijke bepalingen verschillen immers per installatieonderdeel. Daarnaast hebben opdrachtgevers elk zo hun eigen wensen, eisen en belangen. Met een maatwerkaanpak blijven installaties optimaal beschikbaar en in de gewenste conditie tegen acceptabele kosten.

Service en onderhoud door VDA dragen bij aan de continuïteit van uw eigen, primaire bedrijfsprocessen. Uiteraard voldoen uw installaties aan de geldende wet- en regelgeving. Maar VDA biedt ook gemak: dankzij onze multidisciplinaire expertise beschikken we altijd over de kennis die nodig is om installaties in conditie te brengen en te houden.

 

Installatietechniek

Badkamers

Alles in één hand van de grove sloopwerkzaamheden en het fijne afmonteren tot de planning en de complete installatie.

Gasinstallaties

Wij zijn een erkend gastechnisch installatiebedrijf en zorgen er met de grootste zorg voor dat uw gasinstallatie veilig is.

Koeling

Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Wij plaatsen uiteraard ook de kleine airco bij u thuis.

Onderhoud

Een cv-ketel moet jaarlijks worden schoongemaakt en nagekeken. Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Ventilatie

De kwaliteit van het binnenmilieu in uw woning, op uw werk of school in belangrijk. Ook voor een goed ventilatie advies helpen wij u graag.

Verwarming

Wij kunnen u een persoonlijk advies geven op maat en maken graag met u een afspraak om een vrijblijvend voorstel te maken.

Bel ons 06 12 89 80 75

Of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op met u.
  Danny Adam
  Directeur en eigenaar

  VDA installatietechniek B.V.
  A.Kortekaasplantsoen 72
  2552 JE Den Haag

  info@vda-installatietechniek.nl
  Tel: 06 12 89 80 75