Badkamers

Het inrichten van een complete badkamer is een leuke, maar complexe uitdaging. De mogelijkheden op het gebied van badkamerproducten lijken haast oneindig, maar wat belangrijk is, is dat u het uw badkamer wordt. Het inrichten van complete badkamers is ons werk. VDA| installatietechniek heeft al jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen en realiseren van complete badkamers.

Bij een complete badkamer gaat het verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een precies werkje dus. Laat de installatie van uw badkamer daarom over aan een vakkundig installateur, die u garandeert dat het geleverde ook vakwerk is.

Bij ons kunt u het sanitair kopen, maar u kunt u uiteraard ook zelf het sanitair leveren. Alles is bij ons bespreekbaar mits hier vooraf heldere afspraken over gemaakt worden.

Van de grove sloopwerkzaamheden tot het fijne afmonteren, alles in één hand. Één adres voor het sanitair en de tegels, de planning, de complete installatie.

Voor ons dagelijks werk, voor u wel zo eenvoudig en een zorg minder. De complete regie en installatie blijft in onze handen.

Installatietechniek

Badkamers

Alles in één hand van de grove sloopwerkzaamheden en het fijne afmonteren tot de planning en de complete installatie.

Gasinstallaties

Wij zijn een erkend gastechnisch installatiebedrijf en zorgen er met de grootste zorg voor dat uw gasinstallatie veilig is.

Koeling

Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Wij plaatsen uiteraard ook de kleine airco bij u thuis.

Onderhoud

Een cv-ketel moet jaarlijks worden schoongemaakt en nagekeken. Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Ventilatie

De kwaliteit van het binnenmilieu in uw woning, op uw werk of school in belangrijk. Ook voor een goed ventilatie advies helpen wij u graag.

Verwarming

Wij kunnen u een persoonlijk advies geven op maat en maken graag met u een afspraak om een vrijblijvend voorstel te maken.

Bel ons 06 12 89 80 75

Of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op met u.
  Danny Adam
  Directeur en eigenaar

  VDA installatietechniek B.V.
  A.Kortekaasplantsoen 72
  2552 JE Den Haag

  info@vda-installatietechniek.nl
  Tel: 06 12 89 80 75